Oud ijzer

Wij komen jouw oud ijzer in Antwerpen ophalen!

Zit je in Antwerpen met oud ijzer of oude metalen die in de weg liggen? Zoek je een efficiënte schroothandel in Antwerpen en omstreken? Wil je liever in zee gaan met een metaalhandel in de buurt, een familiebedrijf pur sang? Het antwoord op al deze vragen is Metaalhandel Wynants & Zonen!

Schroothandel Antwerpen voor inkoop oude metalen in Antwerpen of oud ijzer nodig?

Metaalhandel Wynants en Zonen in Antwerpen biedt een oplossing voor alle vormen van metaalafval, zowel voor bedrijven als particulieren. Je kan hierbij kiezen om het zelf te komen brengen of wij komen jouw oud ijzer ophalen Antwerpen. Wat je ook kiest, je bent zo geholpen!

Ophalen

Moeten wij je oud ijzer ophalen in Antwerpen?

  • Dan bepalen we eerst de hoeveelheid door een aantal eenvoudige vragen te stellen. Door onze jarenlange ervaring en kennis, weten wij perfect over welke hoeveelheden we spreken en wat er nodig is om dit te verwerken op te halen. Twijfel je? Dan kan je ons altijd foto’s sturen via Whatsapp. Zo kunnen wij een nog betere inschatting maken van wat ons te wachten staat. Vervolgens bekijken we wat de beste oplossing is voor jou.
  • Als je als bedrijf actief bent in een sector met behoorlijk wat metaalafval of oud ijzer, kan het nuttig zijn dat wij een container komen plaatsen. Van zodra die vol is, komen we die eenvoudigweg inruilen voor een leeg exemplaar. Wij beschikken dan ook over containers van verschillende afmetingen en een kraan voor het zware werk.
  • Ben je particulier? Kom dan na afloop even langs en ontvang je geld (contant tot € 500) of we schrijven het over op je rekening. Bij ons vind je een eerlijke prijs oud ijzer Antwerpen. Ben je een bedrijf? Dan zorgen we voor een overschrijving van zodra we de bijhorende factuur ontvangen hebben. Hoe dan ook, wij regelen zowat alles.

Afleveren

Breng je je oud ijzer/metalen in Antwerpen liever zelf naar ons?

  • Dan rij je met de lading oud ijzer of metalen binnen op onze weegbrug, waarna je je aanmeldt en een badge krijgt.
  • Vervolgens kan je starten met lossen, ferro en non-ferro metalen (zoals zink, lood of aluminium).
  • Nadat alles is gelost, wordt je vrachtwagen leeg gewogen. Wij drukken dan meteen een weegbon af en geven die mee met de chauffeur. Als je die liever digitaal ontvangt, sturen we die samen met de afrekening op per mail. Klaar is kees!

Waarom

Waarom voor Metaalhandel Wynants & Zonen in Antwerpen kiezen?

Stel je vragen

Contacteer ons nu!

  • Wil je de hoeveelheid van jouw oud ijzer in Antwerpen bepalen?
  • Hoeveel krijg je voor oud ijzer in Antwerpen?
  • Wens je meer informatie over onze containers?

Vul ons contactformulier in en we bezorgen je zo snel mogelijk de gepaste antwoorden!