Een stookolietank na buitengebruikstelling in de grond of in de kelder laten zitten, is geen goed idee. De kans is immers veel te groot dat na verloop van tijd de oude tank begint te lekken en de grond rond de tank verontreinigt.

ÉÉn all-in prijs en contactpersoon

U kan beroep op ons doen om uw stookolietank te verwijderen op een milieuvriendelijke en economisch verantwoorde manier. U draagt meteen uw steentje bij tot het milieu en u wordt daarvoor beloond!

Reeds vele jaren werken we samen met enkele betrouwbare partners voor de reiniging en het eventuele uitgraven van de tanks. Zij werken proper en efficiënt. U hoeft hier niets voor te doen, want u krijgt één all-in prijs en één contactpersoon voor het gehele project.

Stookolietank verwijderen - werkwijze

Het hele verloop neemt slecht enkele uren in beslag, maar om uw tank op een ecologische wijze te verwijderen worden verschillende stappen gevormd:

  • Uw tank wordt opengemaakt en alle restanten worden door een gespecialiseerde firma verwijderd.
  • Nadat de tank gereinigd is, wordt ze in kleine stukken uit de kelder gehaald of uit de grond gehaald met een graafmachine. Indien gewenst wordt het ontstane gat opgevuld met grond.

Na afloop ontvangt u een reinigingsattest en/of een vernietigingsattest