Maria Vermost

Ik ben zeer tevreden over de goeie en snelle service van Wynants en zonen. Onze lege propaangasketel hebben zij, reeds binnen enkele dagen na de aanvraag, op een zeer veilige en deskundige manier opgehaald. De bekwame en vriendelijke chauffeur heeft deze toch wel spannende klus op een vlotte en veilige manier geklaard. 

Dankuwel! Maria Vermost

Maria Vermost

Reeds vele jaren is Wynants & Zonen voor ons een heel belangrijke partner in ons materialenbeheer.  Van bij de opstart van het contract zoeken zij steeds mee naar oplossingen voor alle mogelijke recyclage & verwerking van onderdelen, rekmateriaal, metalen palletten, enz.  Geen enkele vraag is hen teveel.  Zelfs voor onze vernietiging onder douane-toezicht hebben ze meegezocht naar een haalbare mogelijkheid voor alle betrokkenen.  Hun chauffeurs zijn tevens heel bewust van de veiligheidsafspraken die op onze site gelden en hebben dus ook altijd een positieve beoordeling van ons.

E. Leysen - Milieucoördinator
Toyota Parts Center Europe

Beste Familie Wynants,

Graag wil jullie mee geven dat ik vrijdag 20 januari 2017 bij jullie oud ijzer kwam brengen.

Wat mij opviel aan uw bedrijf is dat er in zo’n ruwe sector toch zeer vriendelijk werd ontvangen aan de balie als op de koer waar mijn aanhangwagen gelost werd door 2 vriendelijke jonge mannen.

Verder wens ik jullie nog veel succes met jullie familiezaak.

Met de beste groeten,

Tanguy Goetze
Particulier

We waren heel tevreden over de snelle en correcte offerte. De prijs viel dan ook nog mee in vergelijking met andere offertes, daarom hebben we niet getwijfeld. We stelden de werken telkens uit omdat we dachten dat het een vuil en lastig werk zou zijn, maar dat was helemaal verkeerd gedacht. De klus was op minder dan 3 uur geklaard en alles werd heel proper achtergelaten. Topresultaat! Wij zijn meer dan tevreden over zo een service!

Leen Bemindt
Particulier
Tom

Omdat Wynants & Zonen voor gratis containers zorgen, zagen we algauw het voordeel van een samenwerking. Zij leveren de containers, zorgen voor de ophaling en verwerken het metaalafval. Wij produceren eigenlijk enkel het afval en krijgen er toch geld voor.

Tom
Bouwbedrijf

Een vlugge reactie op mijn aanvraag via de website. Wynants & zonen deden zelfs de moeite om te komen kijken hoe de mazouttank het beste weggenomen kon worden. Dan een eerlijke en correcte prijs die voorafging op een keurige ophaling van zowel schroot als vuil! Vanaf nu raad ik ze aan iedereen die een mazouttank wil laten weghalen aan.

Sabine De Bakker
Particulier

Zelden zo'n goede en professionele service meegemaakt. We werken regelmatig samen met Wynants & Zonen om onze autowrakken te helpen verwerken en ze komen altijd stipt hun afspraken na. Plus, ze geven altijd een eerlijke prijs, zodat we ons afval eigenlijk kunnen recycleren in investeringen.

Autobedrijf Mechelen
Autobedrijf
Zaakvoerder Carlos