‘t Was die tijd van het jaar, een zwoele zomeravond waarop je tot diep in de nacht buiten op een terras zat. Je kent dat wel, onder de gloed van de volle maan genieten van het gezelschap en een lekker glas wijn. Een paar gezellige lichtjes en wat hapjes, wat heeft een mens meer nodig?

Wel, op die avond kwam ik op het idee om al onze vaste klanten te bedanken voor hun jarenlange vertrouwen. Ik zat in de wagen, op weg naar het feestje. De zon hing laag en het asfalt gloeide van de hitte. De zonnestralen reflecteerden recht in mijn ogen.

Bijna verblind zocht ik een zonnebril in mijn handschoenkastje. Dan bleek dat ik mijn zonnebril thuis vergeten was. Gelukkig kon ik de wagen wel onder controle houden, anders zat ik nu met een wrak. Daar hadden we bij ons wel raad mee geweten, maar toch...

Een cadeau voor jou, onze vaste klant

Het was toen dat ik het idee kreeg om speciaal voor jou voor een zonnebril te zorgen. Want jij bent onze vaste klant. Zodat jij in de auto geen last hebt van een gevaarlijke laaghangende zon en reflecterende zonnestralen op het asfalt. Dankzij je Wynants en zonnebril.

Koop je deze zomer toevallig een nieuwe wagen? Weet je niet wat je met je oude wagen moet doen? In de garage krijg je er niets meer voor? Wel, wanneer je bij ons een oude wagen achterlaat, krijg je een zonnebril cadeau om deze zomer rond te toeren in jouw nieuwe wagen.

Dan ben je helemaal klaar voor een stralende zomer. Daarnaast werd het al eens tijd om jou te bedanken voor de vlotte samenwerking. Hopelijk kunnen we samen nog jaren doorgaan, dat is alleszins toch onze bedoeling.

Natuurlijk krijg je ook een zonnebril als je metaal, oud ijzer, schroot of afgedankt wit- en bruingoed binnenbrengt!

 

P.S.: Vergeet zeker niet naar je zonnebril te vragen! Onze chauffeurs hebben er trouwens ook bij als ze de container bij je bedrijf komen ophalen.